ECIW: Wat staat daar en hoe doe ik dat?

ECIW: Wat staat daar en hoe doe ik dat?

Deel jouw ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

 1. anna

  Mooi en lastig of makkelijk? Van de droom in de waarheid stappen.. daar sta je.. depressief en vol schuldgevoel voor die deur. Wetend dat de waarheid daar achter die deur is. En nu ga ik sjorren en duwen en trappen, ik wil er heen! En voel me nog ellendiger omdat ik blijkbaar niet sterk genoeg ben om die deur te openen. Wat nu. .. sssst even stil zijn en accepteren dat ik me begeef in de droom? Opent dan de deur vanzelf?

  1. Els

   Wat als je nergens een oordeel over zou hebben? Niet over of er wel of niet een deur is. Ook niet er over dat het wel of niet beter zou zijn dat een deur open zou gaan. Wat als je zou stoppen met strijden met dat wat er is?
   Lieve groet, Els