Vier vragen die je leven veranderen

Impressie eerste Prisma-bijeenkomst "De ziel van het werk"

In het kader van het project "Bezieling op een bijzondere buitenplaats", waarmee Prisma het honderdjarige bestaan van de Franciscus Kapel op Landpark Assisië viert, hield Els Thissen, op woensdag 18 juni een interactieve lezing over "The Work of Byron Katie". Een opvallend grote groep medewerkers van Prisma nam aan deze avond deel. Ondanks de lange zit op de oude kerkbanken en de lastige akoestiek in de kapel waren veel deelnemers enthousiast over het programma. Of dit de weg is die Prisma met het thema "Bezieling in je werk" moet gaan, is voor de meeste aanwezigen geen relevante vraag; dat zal de toekomst uit moeten wijzen. Duidelijk is dat Thissen met haar aanpak een gevoelige snaar weet te raken bij veel collega's. Vier vragen die je leven veranderen! Zou het echt zo eenvoudig zijn?

Verslag door Michael Kolen (2008-06-18)

Lees meer...

Van hart tot Ziel

Interactieve lezing Spirituele Sociëteit Tilburg 3 april 2005

Els Thissen is van oorsprong meester in de rechten en sinds 1993 bezig met een Cursus in Wonderen (ECIW), Attitudinal Healing (AH) en The Work of Byron Katie. Zij begint haar interactieve lezing met een korte meditatie, waarin ieder zichzelf welkom heet. Ook alles wat belemmerend is om zich welkom te voelen wordt eveneens welkom geheten. Ze kondigt aan geen echte lezing te houden maar interactief te werken. En dat doet ze dan ook, op een uitnodigende, inspirerende en geestige manier. Een vragensteller mag naast haar komen zitten en dan demonstreert Els rondom de gestelde vraag de principes van Attitudinal Healing en de werkvragen van Byron Katie.

Bij de ingang heeft ieder een kaartje met de principes van Attitudinal Healing gekregen en een Vergevings-sticker met de tekst: Dat elke stap er een van vergeving mag zijn. Deze sticker kan ieder in de eigen schoen plakken om ?stappen naar vergeving? te kunnen zetten.

Verslag door Gerard van de Kam (2005-04-03)

Lees meer...

elsthissen.nl © 2021 | privacyverklaring

Ga terug naar de startpagina Druk deze pagina af Ga terug naar het begin van de pagina

Els Thissen

 1. over
 2. agenda
 3. video's
  en foto's
 4. publicaties
 5. ...van hart
  tot hart...
 6. shop
 7. reacties