Privacyverklaring

Els Thissen / Centrum voor Miracles-Studies (hierna CMS) te Epen is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven op deze pagina.

Persoonsgegevens

CMS verwerkt de volgende persoonsgegevens:

Doel

CMS verwerkt de persoonsgegevens om je van informatie te voorzien over workshops waarvoor je je hebt aangegemeld, facturen te sturen en (indien aangegeven) om de nieuwsbrief te verzenden.

Bewaartermijn

CMS bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk. Factuurgegevens worden 7 jaar bewaard (de bewaartermijn van de belastingdienst). Gegevens over bezochte workshops worden tot maximaal 7 jaar na de laatst bezochte workshop bewaard.

Delen van persoonsgegevens met derden

Nieuwsbrief

CMS verstuurt de nieuwsbrief via Laposta. Als je je via de website hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief, dan slaat Laposta jouw naam en opgegeven e-mailadres op. In iedere nieuwsbrief staat een link waarmee je je kunt uitschrijven als je de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen.

Gegevens inzien, wijzigen of laten verwijderen

Als je jouw gegevens wilt inzien, wijzigen of laten verwijderen, dan kun je contact opnemen en jouw verzoek kenbaar maken.

We zullen binnen vier weken contact opnemen. Voordat we persoonsgegevens laten inzien, wijzigen of verwijderen moeten we eerst controleren dat je echt om jouw eigen persoonsgegevens vraagt. We zullen daarom vragen om je te legitimeren als je de persoonsgegevens op locatie komt inzien, of om een kopie van jouw ID op te sturen, waarbij je de foto, het BSN en het documentnummer onleesbaar mag maken.

Beveiliging van persoonsgegevens

CMS zorgt er voor dat jouw persoonsgegevens op een veilige manier worden opgeslagen. De bestanden staan op een regulier beveiligde computer.

elsthissen.nl © 2021 | privacyverklaring

Els Thissen

 1. over
 2. agenda
 3. video's
  en foto's
 4. publicaties
 5. ...van hart
  tot hart...
 6. shop
 7. reacties