Een Cursus in Wonderen – Toelichting op de lessen

Een Cursus in Wonderen – Toelichting op de lessen

Deel jouw ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties

 1. Angelique Posthumus

  Hai Els,

  Dankjewel voor je makkelijk te begrijpen wijsheid. Ik ben bij les 75 van eciw, ik volg sinds 1 januari dit jaar elke dag de lessen van Olette Luitwieler op youtube. Maar het is vaak teveel met God (mijn allergie en ooit de jouwe) en ik mis zo erg jouw lessen, die gaan maar t/m les 53. Als ik Olette niet meer kon volgen, was jij er en ik snapte en vooral voelde ik wat ze met de les bedoelen. Zou je alsjeblieft weer kort in een paar minuten de rest van de lessen nog kunnen inspreken? Je laatste boek heb ik al, maar zou heel graag de heldere uitleg van alle lessen willen horen van jou.

  Groetjes Angelique

 2. A

  Momenteel bestudeer ik de cursus. Deze heb ik al 20 jaar in mijn bezit. Vaak eraan begonnen, telkens afgehaakt (vooral door de weerstand ontstaan vanuit mijn katholieke opvoeding bij de termen God en heilige geest).
  Echter begin van dit jaar greep het mij ineens en laat het mij niet los. Hoewel ik de tekst soms erg moeilijk vind, blijf ik erdoor gegrepen. Ook doe ik dagelijks een les. Daarvoor wil ik Els bedanken voor de toelichting op de lessen op YouTube. Dit is zo heerlijk verhelderend. Dank dat ik op deze manier hiervan gebruik mag maken en daardoor de lessen beter begrijp.
  Vriendelijke groet
  A

 3. Marie-Christine

  Beste Els,
  ik ontdekte de Cursus pas 3 weken geleden. Ik maak daarbij gebruik van je verduidelijking van de lessen via You Tube. Ik ben ontzettend dankbaar want net les 21 die me leert om “alles anders te zien” kon op geen beter moment vallen dan in deze periode waarin heel veel mensen over de hele wereld angstig zijn en paniek ervaren.
  Heel veel liefs vanwege Marie-Christine