Els Thissen

‘De kracht van het kiezen’ – serie online

‘De kracht van het kiezen’ – serie van 12 bijeenkomsten online – oktober 2023/maart 2024

Voor mensen die de krachtige en intensieve werking van dit Attitudinal Healing programma willen ervaren.

Het programma is gebaseerd op de filosofie en de principes van Attitudinal Healing en ondersteunt deelnemers om hun innerlijke potentieel aan te boren. In ‘De kracht van het kiezen’ wordt je uitgenodigd je te verbinden met je innerlijke mogelijkheden en je aangeboren intelligentie om zo liefde, vrede en geluk te ervaren, in plaats van stress en angst. Genezen is angst laten varen. En waar wij onze eigen angsten laten gaan helpen we onszelf en elkaar om te helen.

De kracht van het kiezen’ is de vertaling van het AH-programma ‘The Power to Choose’. Het wordt aangeboden in 12 bijeenkomsten, gekoppeld aan verschillende thema’s. De bijeenkomsten hebben een vaste structuur en werkmateriaal per thema. De werkzaamheid van het programma is eerder gemeten met behulp van start- en eindvragen en evaluaties per bijeenkomst.

Thema’s zijn: Het versterken van de onderlinge band; Erbij horen; Zelfexpressie; Liefde en zorg; Respect; Veranderingen accepteren; Je bron van kijken kiezen; Keuzes tijdens moeilijkheden (Geweld); Pesten; Vertrouwen; Verder gaan en Feest.


Data – Online – okt 2023/mrt 2024

2023:  19 oktober; 2 en 23 november; 7 en 21 december
2024: 4 en 18 januari; 1, 15 en 29 februari; 14 en 28 maart
Donderdag:  van 10:00 – 12:15 uur
Deelname:  € 375,-  inclusief cursusmateriaal (wordt vooraf per post naar je toegestuurd)

VOL – AANMELDEN VOOR DE WACHTLIJST KAN WEL