Els Thissen

‘De kracht van het kiezen’ – serie online

‘De kracht van het kiezen’ – serie van 12 bijeenkomsten online – oktober 2023/maart 2024

Voor mensen die de krachtige en intensieve werking van dit Attitudinal Healing programma willen ervaren.

Het programma is gebaseerd op de filosofie en de principes van Attitudinal Healing en ondersteunt deelnemers om hun innerlijke potentieel aan te boren. In ‘De kracht van het kiezen’ wordt je uitgenodigd je te verbinden met je innerlijke mogelijkheden en je aangeboren intelligentie om zo liefde, vrede en geluk te ervaren, in plaats van stress en angst. Genezen is angst laten varen. En waar wij onze eigen angsten laten gaan helpen we onszelf en elkaar om te helen.

De kracht van het kiezen’ is de vertaling van het AH-programma ‘The Power to Choose’. Het wordt aangeboden in 12 bijeenkomsten, gekoppeld aan verschillende thema’s. De bijeenkomsten hebben een vaste structuur en werkmateriaal per thema. De werkzaamheid van het programma is eerder gemeten met behulp van start- en eindvragen en evaluaties per bijeenkomst.

Thema’s zijn: Het versterken van de onderlinge band; Erbij horen; Zelfexpressie; Liefde en zorg; Respect; Veranderingen accepteren; Je bron van kijken kiezen; Keuzes tijdens moeilijkheden (Geweld); Pesten; Vertrouwen; Verder gaan en Feest.


Data – Online – okt 2023/mrt 2024

2023:  19 oktober; 2 en 23 november; 7 en 21 december
2024: 4 en 18 januari; 1, 15 en 29 februari; 14 en 28 maart
Donderdag:  van 10:00 – 12:15 uur
Deelname:  € 375,-  inclusief cursusmateriaal (wordt vooraf per post naar je toegestuurd)

VOL – AANMELDEN VOOR DE WACHTLIJST KAN WEL

Deel jouw ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

 1. Joke Hulst

  Wat hebben we een mooie reis gemaakt, met Els aan het roer..
  Iedere bijeenkomst starten met het hardop lezen van de principes en richtlijnen van Attitudinal Healing. Zo werd een veilige ruimte gevormd om te luisteren en te delen met elkaar. Voor mij een eerste ervaring met een online cursus en het wonder van de verbinding die er is, voelbaar, ook online.
  Ik neem mij voor, iedere dag, om te stoppen met oordelen, mijzelf te vergeven als het anders gaat en te leven vanuit mijn kern LIEFDE.
  Ik ben blij dat ik jullie ontmoet heb, we zijn met elkaar verbonden.

 2. Els Edelbroek

  Het programma “De Kracht van het Kiezen ” heeft mij onnoemelijk veel gebracht. Ik ben blij dat ik het gevolgd heb, en enorm dankbaar. Het is een innerlijke reis, waarbij je je eigen oude verhaal helemaal kan opschonen. Oftewel een bevrijdingsproces. Door de principes en richtlijnen van AH is de groep een hele veilige setting. Ik heb beter leren luisteren, echt luisteren, geen advies, geen oordeel, gewoon met open hart luisteren. Het levert wezenlijk contact op. Mede daarom is het zo’n verrijkende ervaring geweest. En tegelijkertijd zoveel overtuigingen en innerlijke patronen kunnen aankijken en vaak ook kunnen ontmaskeren. De begeleiding van Els is zo heerlijk nuchter en tegelijkertijd zo liefdevol. Haar vragen prikken echt door, of helpen je om vanuit een heel andere invalshoek ernaar te kijken. Hoe dan ook, voor mij is het een levensveranderende reis gebleken, waar ik heel dankbaar voor ben.