Els Thissen

Familie- & Systeemopstellingen – training

Familie- & Systeemopstellingen – masterclass

Els is gestopt met het geven van de 2-jarige training familieopstellingen.

Wellicht geeft ze in de toekomst nog wel af en toe een masterclass.

Als deze wordt gepland vind je informatie daarover in de nieuwsbrief en op deze pagina.


Wetenschapper Jan Hogendijk en Els Thissen spreken vanuit hun ervaring en de wetenschap over ‘niet-weten’ versus ‘weten, het wetend- of helend veld. En familieopstellingen begeleiden vanuit het lege midden.

Deel jouw ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 reacties

 1. Nida Zegers

  Wat een prachtige reis heb ik de afgelopen twee jaar gemaakt met mijn deelname aan de training familieopstelingen. Een innerlijke reis waarmee ik me steeds meer verbonden ging voelen met wie ik diep van binnen ben. Samen met een hele mooie groep deelnemers leerde we van en met elkaar, konden we huilen, lachen, ontdekken, leren en genieten van alles wat voorbij kwam. Dankzij Els haar wijsheid, haar compassie, haar humor en de veilige omgeving die zij weet te bewerkstelligen is het een reis geweest om nooit te vergeten. En dan nu van leerling naar zelf de wereld in stappen en aan de slag te gaan. Laat ik tot slot niet vergeten dat het iedere keer weer een feest was als Anja en Anna een heerlijke maaltijd serveerde.

 2. Nida Zegers

  Het eerste jaar familieopstellingen afgelopen weekend afgerond. Wat een bijzonder jaar is dit geweest. In een veilige omgeving leren dat alles er mag zijn, ieder mens heel is en alles liefdevol kan worden benaderd. wat valt er veel van jezelf te leren wanneer je vanuit liefde werkt. een jaar waarvan ik niet kon bevroeden dat er nog zoveel in mij was om los te laten, te verwerken en er anders tegen aan te kijken. ik ben diep onder de indruk van de wijze waarop Els haar wijsheid en liefde inzet, en natuurlijk van de heerlijke altijd weer verrassende maaltijden van Anja en Anne. Verheug me heel erg op het 2e jaar.

 3. Wim

  Twee weken geleden het verdiepingsjaar Familieopstellingen afgerond. Zo mooi om deze training bij Els te volgen. Vanaf het allereerste moment tot aan de afsluiting mogen genieten van haar vakmanschap en wijsheid. De intervisie, de extra dagen, de literatuur en de opstellingen zelf: een grote inspiratie om te ontdekken waar het in essentie om gaat. Als de liefde spreekt zingt het hart. Ik kijk uit naar een volgende ontmoeting.
  Wim