Els Thissen

Facilitatortraining ‘De kracht van het kiezen’

Facilitatortraining ‘De kracht van het kiezen’

Het programma ‘De kracht van het kiezen’ is de vertaling van het Attitudinal Healing programma ‘The Power to Choose’. Het is gebaseerd op de principes en richtlijnen van AH en wordt aangeboden in 12 specifieke thema’s. De bijeenkomsten van het programma hebben een vaste structuur en werkmateriaal per thema. De werkzaamheid van het programma is eerder gemeten met behulp van start- en eindvragen en evaluaties per bijeenkomst.

De training beslaat 4 dagen, waarin je kennismaakt met de werking van het programma aan de hand van de thema’s en is bedoeld voor mensen die dit specifieke AH-Programma in een groep willen faciliteren.

AH-facilitators die de ‘Facilitatortraining AH (& ECIW)-groepen faciliteren’ hebben gevolgd en als deelnemer hebben meegedaan met de 12-delige serie ‘De Kracht van het Kiezen’ kunnen deze training volgen. Voor ervaren AH-facilitators die de serie niet hebben gevolgd, kan in overleg een uitzondering worden gemaakt. Nadat je de training hebt afgerond kun je het programma gebruiken in je eigen groep.


Data 2024

Donderdag 18 t/m zondag 21 april 2024, te Epen, dagelijks van 10:00-17:00 uur

Deelnamekosten: incl. koffie, thee, lunch en cursusmateriaal: € 480

Maximaal 20 deelnemers (nog 1 plek)

Deel jouw ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 reacties

  1. Lieve & Dirk

    Heerlijke ervaring, mooie groep mensen. Allen op zoek naar inzichten, handvaten, verhelderingen… om onszelf op onze eigen unieke manier terug te verbinden met wie we in wezen zijn, en dit dan opnieuw uit te kunnen spreiden in verdere cirkels.
    Dank je wel Els voor wie je bent, voor je heldere woorden, je liefde. Dank je wel Anja voor je aanwezigheid op je eigen manier en om ons te voeden.
    Veel respect voor jullie beiden en voor al het werk dat jullie met ons delen.

  2. Alice

    Heldere inzichten, puur, gewoon zoals het is. Iedere keer leer ik iets bij. Els heeft de juiste woordkeuze. Weet hoe iets aankomt.het heeft mij geraakt. Heb kracht om te kiezen.Smaakt naar nog. Zoals Anja haar eten. Dankjewel Els en Anja.Fijne 4 daagse.