...meer leven met minder moeite...
Els Thissen

Facilitatortraining ‘De kracht van het kiezen’

Facilitatortraining ‘De kracht van het kiezen’

Het programma ‘De kracht van het kiezen’ is de vertaling van het Attitudinal Healing programma ‘The Power to Choose’ . Het is gebaseerd op de principes en richtlijnen van AH en wordt aangeboden in 12 bijeenkomsten, gekoppeld aan specifieke thema’s. De bijeenkomsten van het programma hebben een vaste structuur en werkmateriaal per thema. De werkzaamheid van het programma wordt gemeten met behulp van start- en eindvragen en evaluaties per bijeenkomst.

Het Centrum voor Attitudinal Healing Nederland heeft deze vertaling tot stand gebracht en biedt Attitudinal Healing trainingen aan, waaronder deze, in samenwerking met Centrum voor Miracles-Studies.

Deze training is bedoeld voor mensen die dit specifieke AH-programma in een groep willen faciliteren en beslaat 2 maal 2 dagen, waarin je kennismaakt met de werking van het programma aan de hand van de thema’s.

AH-facilitators die de Basis Facilitatortraining AH (& ECIW)-groepen faciliteren hebben gevolgd kunnen deelnemen aan deze training. Nadat je de training hebt afgerond kun je het programma gebruiken in je eigen groep.

Data

Zodra bekend worden ze hier opgenomen

Deel jouw ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.