Familieopstellingen en Een Cursus in Wonderen  – Glimp van eenheid

Familieopstellingen en Een Cursus in Wonderen – Glimp van eenheid

Els Thissen werkt al vele jaren met familieopstellingen en laat zien dat hiermee krachtige doorbraken bereikt kunnen worden. In dit boek combineert zij de boodschap van liefde en vergeving die aangereikt wordt door Een cursus in wonderen, met tal van voorbeelden van werkzame familieopstellingen. Wie zich openstelt zal een wezenlijke omslag kunnen ervaren voorbij angst naar liefde. Zo kan er weer verbinding gevoeld worden met eenheid waar we in onze relaties met anderen ten diepste naar verlangen.

Deel jouw ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een reactie

  1. Elise

    Ik ben begonnen in het boek Familie opstellingen en een Cursus in wonderen. Nu, na nog niet eens op de helft te zijn van het boek, kan ik mezelf niet bedwingen om een reactie te plaatsen. Wat een fantastisch boek! Dit voelt als een soort bijbel die ik voor het leven ga gebruiken. Wat een wijze lessen, iedere ochtend weer eentje. Wat fijn dat ik op mijn 26e al het gevoel heb een glimp van eenheid te zien, en wat fijn ook dat ik er nooit helemaal ben. Zo blijft er altijd weer wat te leren:)